Wat is het verschil tussen autolease en shortlease?

Tegenwoordig kiezen veel mensen er voor om een auto te leasen. Dit komt omdat het leasen van een auto soms prettig kan zijn om te doen. Als je het geld voor een dure auto hebt, is dit soms ook een manier om hier in te rijden zonder dat je in één keer veel geld kwijt bent. Echter is het mogelijk om gebruik te maken van shortlease en autolease. Veel mensen weten het verschil hier tussen niet zo goed. Om dit verschil nader toe te lichten zullen we in dit artikel kort stilstaan bij de belangrijkste punten op dit gebied.

Wat is een autolease nu precies?

Autolease is een manier om een auto te huren. Bij autohuur betaal je echter veel geld. Bij autolease is de leaseauto eigenlijk van jezelf. Echter betaal je er per maand voor om er in te kunnen rijden. Als je een mooie auto wilt rijden zonder er te veel geld voor kwijt te zijn, kan dit een manier zijn. Ook is het mogelijk om hierdoor zakelijk gebruik te maken van een auto.

Autolease is in twee vormen te vinden. Zo heb je autolease privé en autolease zakelijk. Autolease privé is voor normaal gebruik van een auto. Op het moment dat je een auto voor zakelijke doeleinden gebruikt, kun je kiezen voor autolease zakelijk. Dit is vaak wat voordeliger. Ook is dit iets wat vaak mogelijk is om te doen via het bedrijf waar je werkt.

Shortlease

Shortlease is een manier om een auto te leasen waar je voor een kortere tijd een auto kunt leasen. Waar je bij autolease te maken krijgt met minimale tijden om te leasen van 24 maanden, is het bij shortlease al mogelijk om 1 maand te huren. Echter is het bedrag hier ook een beetje naar.

Shortlease is net als autolease op twee manieren te vinden. Zo kun je kiezen voor shortlease prive en shortlease zakelijk. Shortlease prive is bedoeld voor privégebruik van een auto. Op het moment dat je een auto vooral thuis gebruikt, kun je het beste voor shortlease prive gaan.

Het is ook mogelijk om voor shortlease zakelijk te gaan. Shortlease zakelijk is een manier van shortlease waarbij je via het bedrijf waar je werkt voor minder geld een korte tijd een auto kunt huren. Het kan voordelig zijn om hier gebruik van te maken als je voor je bedrijf een reis moet maken. Zo is het mogelijk om dit te doen door middel van een auto.

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriƫn