Wat geef je voor cadeau aan een wijnliefhebber? 

Een wijnliefhebber is iemand die het leven helemaal snapt. Hij of zij geniet van het moment en houdt van de fijne dingen in het leven. We geven hem of haar groot gelijk; dit is hoe het moet. Je zult diegene, als diegene je dierbaar is, zo af en toe een cadeau moeten geven. Met een verjaardag, kerst, een etentje of wat dan ook; af en toe een presentje is wel zo gepast. Gelukkig ben je al een heel eind. Je weet dat diegene een wijnliefhebber is, dus je kunt daar in ieder geval al iets mee. Maar goed, er is nog meer. Er zijn nog meer keuzes te maken en hier helpen we je graag bij. We vertellen je dan ook in deze blog wat je een wijnliefhebber allemaal kunt geven. Dit doen we in deze blog met drie ideeën die je wellicht kunt volgen of hier inspiratie uit kunt halen. 

Wijn

De eerste, logische optie is een lekkere fles wijn. Ook hier heb je weer genoeg keuze in. Wijn is er in vele verschijningsvormen. Sterk, zacht, kruidig, fruitig en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kies bij voorkeur iets speciaals, iets waarvan je weet dat diegene er door verrast is. Kijk bijvoorbeeld eens naar een Esk Valley Chardonnay. Deze chardonnay is uitermate geschikt voor vele gelegenheden en kun je dan ook altijd geven, ongeacht de situatie. De wijn die je geeft moet iemand een beetje overdonderen en dat is dan ook precies wat deze wijn doet. Hij is krachtig, fruitig en exotisch; écht een aanrader.

Boek

Een boek over wijn is ook iets waar je een wijnliefhebber heel blij mee kunt maken. Je geeft diegene kennis over zijn of haar favoriete onderwerp: wijn. Hoe wijn wordt gemaakt, verhalen over de geschiedenis van wijn, verschillende soorten wijn en ga zo maar door. Dit is erg leuk om over te lezen en kan natuurlijk (bij voorkeur doet men dit dan ook) direct in de praktijk worden toegepast. 

Wijntools

Wijntools zijn daarnaast ook een erg leuk presentje voor een dierbare die van wijn houdt. Wat je hieronder kunt verstaan? Mooie wijnglazen, een decanter, een mooie kurkentrekker of een wijnkoeler. Als je echt wil uitpakken, kun je eens kijken naar een wijnkoelkast. Bedenk je wel dat deze vaak erg aan de prijs zijn en dat je hier dus écht mee uitpakt. Dan heb je wel wat, en hoe. 

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriën