Wanneer geef je een geschenk?

Er zijn veel verschillende momenten in het jaar dat je een geschenk kan ontvangen. Dit kan thuis zijn met de feestdagen of bijvoorbeeld je verjaardag. Op werk kan dit ook het geval zijn. Denk bijvoorbeeld aan de kerst, oud en nieuw, jubileums of als iemand met pensioen gaat. Het is dan ook een teken van waardering op het moment dat je zo een pakket ontvangt. Dit geeft je vaak een goed gevoel en hierdoor krijg je extra respect voor de leiding gevende. Het kan ook het geval zijn dat je een zakelijke klant bent of een partner die zo een pakket ontvangt. Waar kan je deze pakketten vinden?

Waar bieden ze dit aan?

Online worden ze veel aangeboden. Het is dan ook vaak erg lastig om een keuze te maken tussen al die aanbieders. Kijk goed voor welke gelegenheid het is en maak aan de hand daarvan ook jouw beslissing bij het uitkiezen van een geschenk. Als iemand bijvoorbeeld met pensioen gaat dan ontvangt deze persoon vaak jubileum cadeau bedrijf. Hij of zij heeft dan vaak lang gewerkt voor hetzelfde bedrijf en als afscheid of bedankje krijgen ze vaak een geschenk mee naar huis voor alle moeite die verricht is tijdens het werk. Je laat hiermee zien dat je goed voor je personeel bent en hierdoor ontvang je vaak extra respect van deze mensen

Welke gelegenheden zijn er hiervoor?

Er zijn natuurlijk nog meer gelegenheden waar je een geschenk kan geven aan je personeel of klanten. Denk bijvoorbeeld aan kerst of oud en nieuw. Met kerst ontvangen ze vaak een kerstpakket en met oud en nieuw ontvangen ze vaak een nieuwjaarsgeschenk. Dit kan een jaarlijkse traditie worden en daarom is het ook fijn om hiervoor de juiste partij te hebben. Anders kan het zo zijn dat je elk jaar opnieuw moet gaan zoeken naar een geschikte partij die deze geschenken leveren.

Wat als je de juiste partij gevonden hebt?

Heb je eenmaal een juiste partij gevonden dan is het erg toegankelijk om jaarlijks of misschien een paar keer per jaar deze geschenken af te nemen. Dit geeft je meer rust en tijd door het jaar heen en hierdoor hoef je je niet druk te maken voor in de toekomst. Het is een goede investering wat je vaak niet veel geld kost als leidinggevende. Het is belasting technisch aftrekbaar dus onder aan de streep ben je er in de meeste gevallen er niet veel aan kwijt. Laat je eventueel adviseren indien dit nodig zal zijn.

 

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriën