Voor weinig geld toch gebruik kunnen maken van een auto

Een auto leasen of kopen kost op de lange termijn erg veel geld. Zo dien je ongeacht de frequentie van gebruik maandelijks geld te betalen. Bij een lease auto kan dit maandelijkse bedrag al gauw hoog oplopen. Als je een auto koopt dien je eerst geld te betalen voor de auto en vervolgens ook nog de verzekering en de wegenbelasting te betalen. Al met al is een auto voor de deur hebben staan erg duur.

 

Car sharing

Als je in de stad woont is het erg vervelend om een parkeerplaats te vinden. Dit maakt het voor de meeste al niet aantrekkelijk om een auto te kopen. Daarnaast wordt een auto ook vaker gebruik dan eigenlijk nodig is. Om zowel voor je portemonnee als het milieu goed bezig te zijn, is het zeker de moeite waard om te ontdekken of car sharing iets voor jou is. Hierbij kun je een auto lenen voor een aantal uur, maar ook voor enkele dagen. 

 

Een weekend weg met een geleende auto

Wanneer je een weekend weg gaat in eigen land, is het prettig om een auto tot je beschikking te hebben. Je wilt namelijk niet met meerdere tassen in de trein zitten. Dit is een erg oncomfortabele manier van reizen. Toch wordt het al gauw erg lastig als niemand in je omgeving een auto tot zijn beschikking heeft. Daarnaast is het ook niet prettig om een heel weekend in de auto te rijden van een vriend of familielid. Om van niemand meer afhankelijk te zijn kun je kiezen voor een leenauto van Greenwheels. Hierbij betaal je zowel per uur als per gereden kilometer. Echter, als je van te voren reserveert voor een weekend, dan krijg je hierop een korting. 

 

Is car sharing duur?

Een auto huren in de buurt is er in ons land nog niet erg lang. Toch zie je steeds meer auto’s van Greenwheels op de weg rijden en is het echt een oplossing voor mensen zonder auto. Vooral in de stad is het prettig om gebruik te kunnen maken van een auto van Greenwheels. Aangezien je erg lage vaste lasten hebt, betaal je bijna alleen maar voor de momenten dat je de auto betaald. De kosten van een auto van Greenwheels vallen daarom reuze mee. Mocht je vaker gebruik willen maken van een auto van Greenwheels, dan is het wel belangrijk om daar rekening mee te houden bij de keuze van het pakket. Daar kun je namelijk eenvoudig geld mee besparen. 

 

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriën