Verschillende tuincentra

Heel veel mensen in Nederland hebben een tuin of balkon die ze mooi willen verzorgen. Maar daar heb je natuurlijk ook veel dingen voor nodig. Je kan er voor kiezen om een tuinbedrijf in te huren en het te laten doen maar je kan het ook lekker zelf doen. Als je het zelf gaat doen zal het waarschijnlijk een hoop kosten besparen alleen ben je er wel wat langer mee bezig! Ook vereist het veel tijd en energie van je maar als je je er even toe zet dan lukt het je vast wel. En al die benodigdheden voor een verbouwing van je tuin kan je vinden in een mooi tuincentrum natuurlijk!

Benodigdheden

Voordat je start met het verbouwen van je tuin is het van belang dat je alle spullen bij elkaar verzamelt. Hiervoor kan je het beste naar verschillende tuincentrums gaan. In Zuid-Holland kan je is gaan kijken bij Intratuin, Groenrijk of tuincentrum de Bosrand. In Noord-Holland kan je terecht bij tuincentrum Osdorp, Welkoop of Groenrijk. En in Brabant vind je Boerenbond, Intratuin en tuincentrum de Bosrand. Ga lekker samen met je partner een zondag naar een tuincentrum en doe wat inspiratie op. De eerste keer dat je naar een tuincentrum gaat hoef je niet gelijk tassen vol spullen mee naar huis te nemen maar ga eerst eens even op onderzoek uit. Kies een bepaalde stijl voor jullie tuin en pas daar de tegels en meubels op aan.

Nu kan het pas echt beginnen

Wanneer jullie een goed plan hebben gemaakt voor de verbouwing van de tuin is het tijd om aan de slag te gaan. Begin met alles eruit te slopen wat je niet meer nodig denkt te hebben. Dan is het belangrijk om een goede ondergrond/vloer te hebben. Ga je voor een mooi grasveld of toch voor die chique stenen? Zodra dat allemaal ligt kan je nog gaan kijken naar overkappingen of een nieuwe schutting. Misschien staat je schutting wel een beetje te wankelen en is hij toe aan vervanging. En als dan alle standaard dingen zijn aangepast of vervangen kan je verder gaan kijken naar de aankleding van je tuin. Een mooie nieuwe lounge set of wat leuke zonnebedden. Iets wat de afgelopen jaren ook erg populair is geworden in je tuin is een hottub of zwembad. Als je er de plek en het geld voor hebt zou ik het zeker aanraden! Een hottub kopen of houtgestookte zwembadverwarming.  

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriƫn