De Osram Night Breaker 200 H7 zorgt voor meer veiligheid

Het is nu weer tot 's avonds laat licht. En de dagen lengen nog steeds. Maar dat wil niet zeggen dat je zonder licht in de auto of op de motor moet stappen. Zien en gezien worden is niet alleen belangrijk op de rode loper. Juist in het verkeer is een het een kwestie van leven en dood. Maar dan moet je wel de juiste lampen bestellen. Wat denk je van de Osram Night Breaker 200 H7? De Osram Night Breaker 200 H7 is niet zomaar een halogeenlamp. Deze lamp geeft tot 200% (!) helderder licht dan een standaard lamp. Dat lijkt misschien wat overdreven, maar wil ook zeggen dat jij beter gezien wordt. En dat is wat je wilt.

Met de Osram Night Breaker 200 H7 voorkom je ongelukken

Door goed zichtbaar te zijn in het verkeer verklein je de kans dat je over het hoofd wordt gezien aanzienlijk. Dit kan ernstige ongelukken voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan inhalen op een buitenweg. Deze wegen lijken erg overzichtelijk, maar zijn dat, zeker in het donker, niet altijd. Door zowel overdag als in het donker goede verlichting te voeren voorkom je frontale aanrijdingen. De tegenliggers zien jou beter aankomen en, dankzij de goede verlichting van de Osram Night Breaker 200 H7 zie jij zelf ook meer.

En vergeet de dieren niet

Het lijkt een beetje vreemd, maar dieren zorgen voor een groot aantal ongelukken in het verkeer. Helemaal nu de zomertijd weer is ingegaan kan het zomaar zijn dat de inwendige klok van de dieren nog niet is ingesteld op het verkeer dat, naar hun idee, ineens een stuk vroeger actief is. Door goede verlichting te voeren en, ook niet onbelangrijk, je te houden aan de geldende snelheid, kun je voorkomen dat je een dier aanrijdt. Ook kun je het dier dankzij de goede verlichting op tijd signaleren en voorkom je een onverwachte uitwijkmanouvre (die tegen een boom of in een sloot kan eindigen).

Hoe vervang ik mijn lampen?

Daar is, helaas, geen eenduidig antwoord op te geven. Je koplampen vervangen werkt bij iedere auto net weer even anders. Bij sommige auto's is het een kwestie van even een kapje verwijderen en de lamp vervangen. Bij andere auto's heb je het gevoel dat je de complete motor moet demonteren. Wil je graag zelf je lampen kunnen vervangen? Laat het je dan voordoen bij een garage. Wil je zeker weten dat het goed gebeurt? Dan maak je iedere keer als je lampen vervangen moeten worden even een afspraak. Dat zal met de Osram Night Breaker 200 H7 niet heel vaak zijn.

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriën