Online motor verzekeren binnen een paar stappen

Als je net een nieuwe motor hebt aangeschaft, dan mag je pas de weg op als je goed verzekerd bent. Online motor verzekeren is heel makkelijk en dit kan al binnen een paar minuten. Uiteraard is het belangrijk om alle belangrijke gegevens bij de hand te hebben, voordat de verzekering kan worden afgesloten. Ook moet je voor jezelf bedenken waar je precies verzekerd voor wilt zijn. Wellicht heb je een motor aangeschaft met allemaal accessoires en gadgets, waardoor de motor relatief veel waard is. Dan is het belangrijk dat de motor goed verzekerd is, zodat het meeste vergoed wordt als er iets gebeurt. Een ongeluk zit namelijk altijd in een klein hoekje, dus het is goed om daar rekening mee te houden. Ga je om die reden voor een all risk motorverzekering?

All risk motorverzekering

Met een all risk motorverzekering ben je (bijna) voor alles verzekerd. Het is vaak ook mogelijk om een all-risk verzekering aan te vullen met losse verzekeringen, als je helemaal goed verzekerd wil zijn. Dit is uiteraard persoonlijk en hangt af van de situatie. Zo moet je ook bekijken of de motor tweedehands is, of juist nieuw. Maak je dagelijks gebruik van de motor, of niet? En wil je zo min mogelijk kwijt zijn per maand, of juist meer zodat je minder kwijt bent als er daadwerkelijk iets gebeurt? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf moet stellen voor je een verzekering af gaat sluiten. Heb je hulp nodig met de juiste verzekering afsluiten?

De juiste verzekering afsluiten

Als je niet goed weet welke dekking goed past bij je situatie, is het altijd mogelijk om de hulp in te schakelen van een bedrijf dat verzekeringen regelt. Echter kun je heel veel informatie ook online vinden. Zo kun je bijvoorbeeld ook direct je premie berekenen als je interesse hebt in een allrisk verzekering. Het enige wat je nodig hebt is je nummerbord en je postcode. Heb je nog geen kenteken? Ook dan is het mogelijk om de premie te berekenen. Met een allrisk verzekering ben je bijvoorbeeld verzekerd voor je motorkleding tot een bepaald bedrag, maar ook voor je accessoires van de motor. Ook dit is vaak tot een bepaald bedrag. Wil je zo’n verzekering uitbreiden? Dat kan dat bijvoorbeeld met de optie dat je 10% extra uitgekeerd krijgt, als er sprake is van totaal verlies. Bekijk altijd goed wat je eigen risico is met een verzekering, zodat je weet waar je aan toe bent als er iets gebeurt!

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriën