Zelf koelkastmagneten maken doe je met magneettape!

Momenteel schieten de webshops als paddenstoelen uit de grond. En dat is, natuurlijk, niet voor niets. Mensen hebben sinds het begin van de pandemie het online kopen en verkopen helemaal ontdekt en het ziet er niet naar uit dat hier verandering in zal komen. En dus is het misschien ook wel een idee voor jou. Al moet je dan, dat spreekt voor zich, wel een goed product hebben om te verkopen. Koelkastmagneten doen het altijd goed. Zeker wanneer je die zelf maakt. Je kunt met magneettape zelf koelkastmagneten maken en deze dan online verkopen.

Combineer resin art met magneettape en maak je eigen koelkastmagneten

Sinds het begin van de pandemie zijn we spontaan aan het hobbyen geslagen. De een legt nu met het grootste gemak de meest moeilijke puzzels, de ander is helemaal into diamond painting. Maar er is ook een grote categorie mensen die het werken met kunsthars tot een ware Kunst heeft verheven. Online kun je allerlei mooie mallen bestellen en als je deze kunst op de koelkast of de radiator wilt plakken is dat geen enkel probleem. Je hebt dan alleen een beetje magneettape nodig. Dit plak je achterop en de magneettape zorgt ervoor dat je de resin art op welk metalen oppervlak dan ook kunt plakken. 

Geen zware dingen ophangen met deze tape

Wil je je messenset ophangen aan de muur? Dan heb je wel wat sterkers nodig dan magneettape. Je kunt dan een neodymium magneet gebruiken. Deze magneten kennen vele toepassingen. Zo zijn ze, bijvoorbeeld, heel handig om je gereedschap mee aan de muur te bevestigen of om in het gras te zoeken naar verloren spijkers en schroeven voor je gaat grasmaaien. Deze magneten zijn er in veel verschillende maten en met een hoge trekkracht. Wil je de neodymium magneet bevestigen? Dan kan het zomaar zijn dat je er een poolplaat voor nodig hebt. Ook deze bestel je gewoon online.

En wat denk je van magneetvissen?

In veel sloten en vaarten in Nederland liggen schatten verborgen. Schatten die je niet zomaar boven water kunt halen. Toch is er een mogelijkheid. Door te kiezen voor een heel sterke magneet en deze te bevestigen aan een stevig touw zorg je ervoor dat je de bodem kunt afzoeken zonder zelf ook maar nat te worden. Het is wel altijd verstandig om even te informeren naar waar je wel en waar je niet met je magneet mag "vissen". Het kan namelijk zijn dat er nog oude granaten of andere spullen uit de Tweede Wereldoorlog op de bodem liggen.

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriën