Lease een auto ook met jouw onderneming

Het leasen van een auto is een optie waar meer en meer personen voor kiezen op. Doordat alles steeds duurder wordt is het nou eenmaal prettiger om duidelijkheid te hebben op financieel vlak. Je kan het leasen van een auto niet altijd even prettig vinden, maar het zorgt in ieder geval voor duidelijkheid in de portemonnee. Wanneer je een auto leaset zal je iedere maand hetzelfde bedrag betalen voor de leaseauto. Dat is natuurlijk erg prettig. Binnen dit bedrag zitten bepaalde kosten. In dit maandelijkse bedrag zal je in de meeste gevallen van een lease auto de kosten van de verzekering, de belasting en het onderhoud vinden. Daarnaast zal je vaak dus alleen nog voor de benzine van de wagen moeten gaan betalen. Het is voor zowel particulieren als voor bedrijven mogelijk om een auto te leasen. Hierbij kan er gekozen worden uit verschillende opties van het leasen.

 

Bedrijf of particulier

Wanneer je als particulier een auto wilt gaan leasen is dat zeker mogelijk. Hierbij zal je de auto dan dus privé kunnen gaan gebruiken. Privé rijden In de auto betekent dat je deze gebruikt voor ritten die niks te maken hebben met een bedrijf of onderneming. Wanneer je de auto wel wilt gaan gebruiken voor zakelijke redenen is het mogelijk om te kiezen voor het zakelijk leasen van een auto. Het zakelijk leasen kan voor een bedrijf op financieel gebied diverse voordelen bieden. Daarom is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar de opties van het zakelijk leasen. Wanneer je een auto leaset kan je natuurlijk zelf kiezen welk type auto je wilt gaan rijden. Op deze manier eindig je altijd met een auto waarvan je zeker weet dat je er tevreden mee zal zijn.

 

Financial leasen

Bij het zakelijk leasen wordt er vaak gekozen uit diverse soorten opties. Hierbij is het vooral verstandig om te bekijken of je een nieuwe auto wilt leasen of dat je liever kiest voor een occasion. Wanneer je gaat voor een occasion zal je dus gaan rijden in een auto die je al eerder door iemand anders gebruikt is. Er zijn diverse opties die je kan kiezen bij het zakelijk leasen. Een van de varianten van het leasen is de financial lease. Binnen de optie van een financial lease is het ook mogelijk om te kiezen voor een nieuwe auto of een occasion. Op deze wijze bepaal je dus ook meteen zelf hoeveel geld je maandelijks uit wilt geven aan het leasen van de auto. Aan het einde van de leasetermijnen zal je de auto bij deze optie In het bezit hebben. Hierdoor kan je dus een zakelijke auto kopen dankzij het financial leasen, zonder dat je in één keer een groot bedrag moet uitgeven aan de auto.

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriƫn