Kies de juiste supplementen

Voordat je dit leest is het belangrijk om te onthouden dat bepaalde medicijnen niet voor iedereen werken. Ook elk mens zijn lichaam is anders en dit geldt ook voor medicijnen. Hieronder staan 2 onderwerpen wat verder uitgelegd. Het gaat hier over 2 supplementen die kunnen helpen tegen ziektes. Deze supplementen versterken je immuunsysteem, en kunnen ervoor zorgen dat je minder snel ziek wordt. Ook staat er waarin deze stoffen zitten, dit zijn namelijk stoffen die in bepaald eten zitten maar je ook kan kopen. Deze stoffen zijn ook los te verkrijgen voor mensen die het te kort komen. Deze stoffen zijn Vitamine C en Lactoferrine. Van Vitamine C zal je vast wel eens gehoord hebben maar van Lactoferrine waarschijnlijk niet. Hier is te vinden wat deze stoffen precies inhouden en waar het goed voor kan zijn. 

Vitamine C

Iedereen heeft wel is van vitamine C gehoord het is goed voor je enzovoort, maar wat is het precies? Vitamine C staat ook bekend onder de naam ascorbinezuur, Vitamine C is misschien wel een van de bekendste vitamine soorten. Vitamine C heeft een wateroplosbaar karakter wat inhoudt dat je het terugvindt in het vocht van voedingsmiddelen. Nu vraag je je misschien af dat is leuk en aardig maar waar is het nou precies goed voor? Vitamine C helpt je immuunsysteem te versterken. Een goede verzorging van je huid is ook altijd belangrijk, Vitamine C kan hierbij helpen. Ook dit geldt weer voor een deel van de mensen, niet ieder mens werkt hetzelfde. Nu denk je misschien wel, maar waar zitten die vitaminen C dan allemaal in? Dit zit vaak in fruit en groenten, zoals sinaasappel en citroen. In groenten komt het vaak voor bij koolsoorten of bij bijvoorbeeld paprika. 

Lactoferrine

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, lactoferrine. Het is een supplement dat vaak wordt gebruikt tegen infectie ziekten. Ook wordt het in je lichaam gemaakt door witte bloedcellen, het komt ook voor bij melk. Dit kan je extra nemen omdat ons lichaam in staat is om een beperkt aantal lactoferrine aan te maken. Lactoferrine komt vooral voor in moedermelk, het is ook al eerst in melk gevonden vandaar de naam laco, de naam ferrine staat voor ijzer. Lactoferrine heeft een aantal goede eigenschappen, het kan bijvoorbeeld ontstekingsremmend zijn. Wil je Lactoferrine kopen? Bedenk dan eerst goed of dat kan en wat er allemaal inzit en of dit ook voor jou goed is en of je lichaam er tegen kan. 

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriën