Kamado Joe barbecues

 

Zomervakanties en weekends zijn speciale gelegenheden om te picknicken met familie en vrienden. Voor deze momenten is de favoriete keuken van veel mensen de barbecue. Als je echter niet over de juiste apparatuur beschikt, kan dit al snel een karwei worden. Daarom is het belangrijk om er één te nemen die de beste eigenschappen biedt voor een goede ervaring. De enige grills die aan dit criterium voldoen zijn de Kamado joe grills.
Als we het hebben over deze keramische grills met slimme functies, gaan we terug naar de samenwerking van twee barbecue-liefhebbende vrienden. Hun liefde voor gegrilde of gerookte gerechten inspireerde hen tot het creëren van de beste apparatuur die beschikbaar is.

Een barbecue met vele kwaliteiten

De Kamado Joe-grills zijn de ideale keuze van barbecue toestellen omwille van de drie woorden die hun designteam kenmerken. In de eerste plaats is het de passie die elke schakel in de keten aandrijft, van ontwerp tot productie. Deze liefde drijft ieder van hen ertoe het beste van zichzelf te geven om tot een ondubbelzinnig resultaat te komen.
Ten tweede: kwaliteit is het tweede woord, maar blijft het belangrijkste. Het doel van het hele team is immers kwaliteitsmateriaal te leveren om de klanten het beste te geven. Daarom is elk onderdeel met de grootste zorg ontworpen om lang mee te gaan en toch goed te blijven presteren.
Het derde woord dat dit team kenmerkt is innovatie. Zij is voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen om de apparatuur efficiënter te maken. De fabrikant is zich bewust van de permanente evolutie van de technologie en de behoeften van elke persoon. Daarom houdt zij rekening met elk van deze parameters en combineert zij deze met haar verbeeldingskracht om producten te vervaardigen die aan de kwaliteitsnorm voldoen.

Klassiek ontwerp met geavanceerde functies

Het bijzondere aan Kamado Joe barbecues is hun ontwerp en de mogelijkheden die ze bieden. De manier waarop ze werken is geïnspireerd op de oude Aziatische kookpotten die lucht opnemen via het keramische omhulsel en die afgeven via de ventilatieopeningen op het deksel. Dit is door de eeuwen heen niet veel veranderd en Kamado Joe is trouw gebleven aan deze traditie.

Ze hebben echter moderne accenten en slimme functies toegevoegd voor extra gemak en praktische bruikbaarheid.

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriën