Glazen schilderijen

Een hele nieuwe trend binnen de wanddecoratie wereld is die van de Glazen schilderijen. Dit zijn simpelweg schilderijen, maar dan op glas. Je kan hier ook je eigen favoriete foto op laten afdrukken. Het is eigenlijk een beetje zoals we hiervoor foto’s op canvas lieten drukken. Een mooie foto met herinneringen van de vakantie of een foto van je kinderen. Nu zijn er veel alternatieven gekomen na de foto op canvas. En dat zijn bijvoorbeeld foto’s op plexiglas, acrylglas of kunststof. Wanneer je je foto wil laten drukken is het belangrijk dat je kiest voor 100% echt glas, dat zie je namelijk direct terug op het schilderij. Het beeld is dan namelijk heel erg helder. Hierdoor ziet de foto op het glas er nog veel mooier uit. Hij komt echt tot leven in de kamer waar je hem ophangt.

Je eigen foto op glas

Wanneer je hem bijvoorbeeld in de woonkamer of hal zou ophangen zal al het bezoek er direct naar kijken. En dat is natuurlijk ook voor jezelf heel leuk als je er elke keer weer van geniet als je het glazen schilderij ziet. Wanneer je een foto hebt gekozen die je graag als glazen schilderij wil zien is het belangrijk om het formaat van het glas te kiezen. Dit hangt natuurlijk ook af van de plek waar je het glazen schilderij wil gaan hangen. Daarna stuur je dit op naar de maker. Zij zullen ervoor zorgen dat de foto prachtig wordt afgebeeld op het glas en dat dit voor een enorm goede beeldkwaliteit zal zorgen. 

Een glasschilderij uit de collectie

Wanneer je niet direct een foto van jezelf of je eigen vakantie in je woonkamer wil hangen, kan je ook kiezen voor een glasschilderij uit de collectie. Een beetje zoals bij normale schilderijen, het ontwerp is dan al voor je gemaakt en wordt dan op glas gezet. Dit zijn vaak foto’s gemaakt door professionele fotografen. Dus de foto’s zijn vaak prachtig en van hoge kwaliteit. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een glasschilderij luipaard. Onder deze collectie zal je meerdere schilderijen vinden waar luipaarden op te zien zijn. Dit kan prachtig staan bij je interieur. Nadat je hebt gekozen welke foto je op glas wil laten maken, of dat je zelf een ontwerp hebt gekozen is het tijd om te bestellen. Je kan dit namelijk makkelijk online doen. Gewoon vanuit huis kan je dan een prachtig schilderij op glas bestellen, die binnen de kortste keren in huis is zodat je ervan genieten kan. 

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriƫn