Gebruikte laptop: zo gek nog niet

Het is tegenwoordig heel gewoon om tweedehands spullen te kopen. In kringloopwinkels vindt je vaak de mooiste spullen en zeker in deze dure tijden kan het je flink wat geld besparen als je tweedehands koopt. Maar als het gaat om apparatuur zijn we daar toch wat voorzichtiger mee. Natuurlijk, de tweedehands auto is al helemaal ingeburgerd en voor velen vaak het enige betaalbare vervoermiddel. Maar een tweedehands koelkast? Of een tweedehands laptop? Is daar niet van alles mis mee? Het antwoord is nee, hoewel je wel goed moet kijken wat je precies koopt. Neem nu die tweedehands laptop. Met een gewone tweedehands laptop die je op goed geluk van iemand overneemt moet je inderdaad uitkijken. Heel anders is dat met een refurbished laptop. Deze laptops zijn betrouwbaar en goed nagekeken. Het gaat vaan om oude bedrijfslaptops die nog een lang leven voor zich hebben. Refurbished laptops worden goed schoongemaakt en weer voorzien van de nieuwste, legale besturingsapparatuur. Je krijgt dus eigenlijk een laptop die zo goed als nieuw is en waar je alles mee kan doen wat je van een laptop kan verwachten.

Alle merken

Refurbished laptops zijn verkrijgbaar in alle merken. Denk bijvoorbeeld aan Lenovo refurbished laptops. Lenovo is een Chinese maker van computer hardware en heeft over de wereld het grootste marktaandeel. Ze ontwerpen laptops, tablets, desktops en smartphones. De laptops zijn stevig en kunnen tegen een stootje, heel handig dus voor de leerling of student die met die laptop van school naar lokaal en weer naar huis moet reizen. Het materiaal is zo stevig dat je gerust tegen iets aan kunt stoten: er zal geen deuk in je laptop verschijnen. Ook krassen zijn nauwelijks zichtbaar omdat de laptops gemaakt zijn van donker metaal. Zoals gezegd: ideaal voor de veel reizende student.  Voor studenten is een nieuwe laptop sowieso moeilijk te betalen en dan komen Lenovo refurbished laptops heel goed van pas. En zoals gezegd zijn deze laptops betrouwbaar en kun je er jaren mee vooruit.

Maak je keuze

Is je budget beperkt en wil je toch een laptop van een betrouwbaar merk dan zijn refurbished laptops echt een goede optie. Je kunt er zelf de programma’s opzetten die je nodig hebt en je hebt een betrouwbaar besturingssysteem. De keuze in deze groep laptops is heel groot en je hebt ze in allerlei prijsklassen. En door je aankoop help je het milieu ook nog een beetje. Dus wat let je?

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriƫn