Een hottub kopen, waar let je op?

Iedereen droomt ervan om te baden in luxe. En dat kan, letterlijk zelfs! Want wat is nu luxer dan een heerlijke hottub die je tot je beschikking kan hebben? Een hottub is een buitenbad dan houtgestookt is. Oorspronkelijk komen hottubs uit het hoge noorden. Denk aan gebieden rondom de Noordpool zoals Alaska en Scandinavië. Het idee was om een natuurlijke warmwaterbron om te vormen tot een soort meubel waarin je ditzelfde effect kan creëren. In een traditionele hottub zitten banken waar je heerlijk op kan zitten en heeft een hottub een ronde vorm. De hottub wordt gevuld met water en deze wordt opgestookt door middel van een houtkachel, tot ongeveer 38 graden Celsius. Traditioneel is een hottub gemaakt van hout, maar in de laatste jaren zijn er steeds meer varianten te vinden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een aluminium exemplaar aan te schaffen. Je kiest dan voor een duurzaam materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft. Het aanschaffen van een hottub kan tegenwoordig heel eenvoudig. Via een mooi overzicht op de website van hottubselect kun je een keuze maken uit de vele verschillende modellen die zij tot hun beschikking hebben. Deze zijn gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en zijn een echte aanwinst voor je tuin. Er zijn tot wel 400 verschillende modellen verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, er zit dus altijd wel een model voor jou bij! Een hottub kopen was nog nooit zo gemakkelijk.

Softub

Een mooi alternatief voor de hottub is een softub. Dit een zeer veelzijdige spa die je niet alleen buiten in je tuin kunt plaatsen, maar ook heel gemakkelijk binnen kunt gebruiken, of het nu zomer, winter of herfst is! Een softub is in plaats van hout gemaakt van polybond. Dit is een lichtgewicht materiaal en kun je dus makkelijk verplaatsen. Tevens is het een milieubewuste keuze en zit deze softub ontzettend comfortabel. Naast deze voordelen zijn de softubs ook nog eens heel energiezuinig. Waar je wellicht denkt dat je veel energiekosten kwijt bent, is dit in werkelijkheid ongeveer 20 euro per maand. Voor dit geld heb je dus 24/7 een heerlijke spa bij je thuis staan! Bij diverse winkels kun je een mooi exemplaar uitzoeken waarbij deze softubs ook nog eens gebruik maken van de stilste motoren ter wereld. Dit noem je ook wel whisper technology. Zo heb je geen last van ronkende motoren en kun je heerlijk ontspannen in je eigen spa!

Showroom bezoeken

Naast het bekijken en lezen van bijbehorende informatie op de website van de winkel van jouw keuze kun je vaak ook de showroom bezoeken. Hier kun je zelf zien en voelen hoe de hottubs en softubs zijn en direct een keuze maken van een exemplaar naar jouw keuze. De specialisten staan klaar om je van dienst te zijn en je te voorzien van een deskundig advies.

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriƫn