Een gepersonaliseerde waterfles is het perfecte Sinterklaascadeau

Nog een paar weken en het is weer zo ver. De Sint komt dan weer aan in Nederland. We weten nog niet precies hoe of wat, maar dat hij ons landje weer aandoet is een feit. Je hebt dus nog een paar weken om de perfecte Sinterklaascadeaus te vinden voor je familie, je vrienden en de medewerkers in je bedrijf. Dat lijkt een flinke klus, maar kijk eens op de site van Flaske? Daar zie je de oplossing al direct: een gepersonaliseerde waterfles. Je kunt een gepersonaliseerde waterfles in verschillende maten en in verschillende kleuren bestellen. Een gepersonaliseerde waterfles voor ieder lid van je familie, allemaal met de eigen naam erop en natuurlijk voor de medewerkers in je bedrijf een gepersonaliseerde waterfles met daarop de bedrijfsnaam.

Een gepersonaliseerde waterfles geeft aan dat je geeft om de mensen

Je wilt dat iedereen in jouw omgeving goed in zijn vel zit. En dat gaat nu eenmaal een stuk gemakkelijker als dat vel goed gehydrateerd is. Een gepersonaliseerde waterfles is dus een heel goed cadeau. Zeker nu we met z'n allen steeds beter voor het milieu willen zorgen, moeten we eigenlijk af van alles wat voor eenmalig gebruik is. Een waterfles van Flaske kan keer op keer gebruikt worden en dat is een enorme besparing voor het milieu.

Hoe maak je zo'n waterfles schoon?

Het is beter om de waterfles niet in de vaatwasser af te wassen. Kies ervoor om de waterfles na iedere dag goed om te spoelen met kokend water, eventueel met een beetje sop erin. Hierdoor zorg je dat de fles schoon en fris blijft. Zet de fles open weg zodat er geen condensvorming ontstaat aan de binnenkant. Schroef de dop er alleen op als de fles óf gevuld is met water of helemaal droog is van binnen. Je hebt er dan het meest en het langst plezier van.

Kies de maat die past bij de ontvanger

Wil je dat je kinderen tussendoor water drinken op school? Geef ze dan een Flaskefles mee in een klein formaat. Is de fles leeg? Dan kunnen ze deze zelf weer vullen door 'm even onder de kraan te houden. Ben jij, samen met je partner, van de lange wandelingen? Kies dan de grootste maat en bestel er direct accessoires bij zodat je de fles niet in je hand hoeft te houden tijdens het lopen. Je medewerkers zullen blij zijn met de middenmaat fles. Het is maar net hoe warm het is binnen jouw bedrijf.

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriƫn