Een doorlopende reisverzekering brengt rust!

Ben jij ook zo blij dat de wereld weer van het slot is? Heb je zin om weer te gaan reizen en de wereld te gaan ontdekken? Dan zul je wel het een en ander moeten gaan regelen. Denk dan bijvoorbeeld aan je paspoort. De afgelopen twee jaar heeft dat in een lade gelegen, maar het is wel verstandig om even te checken of dat ng geldig is. Ook je vaccinaties moet je op tijd regelen. En dan nog het inpakken van je spullen en het reserveren van je vlucht en je hotel. De kans is dan aanwezig dat je even vergeet dat je ook nog een reisverzekering nodig hebt. Wil je voorkomen dat je zonder reisverzekering op pad gaat? Dan is het afsluiten van een doorlopende reisverzekering een beter plant.

Een doorlopende reisverzekering is al snel een goed idee

Al wanneer je twee keer per jaar een week op vakantie gaat is een doorlopende reisverzekering een goed idee. Je kunt een doorlopende reisverzekering alsnog personaliseren. Reis jij alleen in Nederland of met de auto door Europa? Dan kun je een basis doorlopende reisverzekering afsluiten. Ga je een hele verre reis maken? Dan is een doorlopende reisverzekering met werelddekking een beter plan. Je kunt je verzekering nog aanpassen aan jouw persoonlijke behoeftes.

Hoe regel je zo'n reisverzekering?

Je nu een losse reisverzekering wilt of een doorlopende reisverzekering, je kunt het allemaal zelf, online regelen. Weet je niet zeker wat, in jouw geval, verstandig is? Dan kun je via de telefoon of online contact opnemen met de klantenservice. Zij staan je graag bij en voorzien je van de juiste informatie. Ook kunnen zij je adviseren over welke opties er specifiek voor jouw reizen of jouw situaties nog extra handig en dus verstandig zijn. Denk dan, bijvoorbeeld, aan een extra verzekering voor geneeskundige kosten wanneer je voor het eerst gaat skiën.

Laat je het thuis wel goed achter?

En dan bedoel ik niet of je het schoon achter laat of dat je de boel wel aan kant hebt als je op vakantie gaat. Ik bedoel dat je er voor moet zorgen dat je huis en je inboedel goed verzekerd zijn. Ook/juist in de periode dat jij er niet bent. Je kunt online woonverzekeringen afsluiten als je deze nog niet hebt, maar je kunt ook online checken of je huidige woonverzekeringen nog passen bij jouw woonsituatie. Check dit in ieder geval één keer per jaar om zeker te zijn van je zaak!

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriën