Drie redenen waarom een badjas het ideale kraamcadeau is

Hiep, hiep hoera! Er is een kindje geboren. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk de pasgeboren baby gaan bewonderen, maar je kunt natuurlijk niet met lege handen aankomen. Helaas is het vinden van een uniek kraamcadeau niet zo gemakkelijk als het lijkt. Nieuwe ouders krijgen namelijk tientallen kraamcadeautjes, en jij wilt natuurlijk wel met iets origineels aankomen. Daarnaast moet het cadeautje niet alleen leuk maar ook praktisch zijn. Je bent dus eigenlijk op zoek naar een kraamcadeau voor zowel de baby als voor de ouders. Geen zorgen, want je hoeft niet verder te zoeken. In dit artikel lees je drie redenen waarom een badjas het perfecte kraamcadeau is. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen, is het bepalen van de kleur van de baby badjas.

Handig voor na het badderen

Bij het uitzoeken van een kraamcadeautje is het heel belangrijk om jezelf één vraag te stellen: zal dit cadeautje veel worden gebruikt? Kleine kinderen hebben namelijk veel spullen nodig, en het is voor de nieuwe ouders fijn als de kraamcadeautjes ook daadwerkelijk kunnen worden gebruikt. De badjas kan bijvoorbeeld worden gebruikt als extra handdoek na het badderen. Omdat de baby de badjas de rest van de avond kan aanhouden wordt er veel kostbare tijd bespaard. Deze tijd kan je dan weer besteden aan het lezen van een verhaaltje voor het slapengaan.

Een baby badjas kan worden gepersonaliseerd

Steeds meer kraamcadeautjes worden gepersonaliseerd. Dit betekent dat bijvoorbeeld de naam of de geboortedatum van het pasgeboren kindje op het cadeau worden geschreven of gegraveerd. Ook bij een baby badjas is het mogelijk om dit cadeau te personaliseren, maar omdat badjassen gemaakt worden van een zachte stof, is het natuurlijk onmogelijk om hierop te schrijven. In plaats daarvan wordt de naam van het kindje op de stof geborduurd of gestikt. Dit betekent dat de naam letterlijk in de badjas staat geschreven. Met deze kleine personalisatie zorg je voor een uniek kraamcadeautje met een persoonlijk tintje.

Een badjas is lekker zacht

Laten we eerlijk zijn: als nieuwe ouders wil je het liefste de hele dag knuffelen met je pasgeboren kindje. Het is dus niet zo gek dat kinderkleding vaak wordt gemaakt van zachte stoffen. Toch is er geen enkele trui zo zacht als een baby badjas. Badjassen worden namelijk gemaakt van een speciale badstof, die zeer zacht aanvoelt op de blote huid. Dit zorgt er ook voor dat de badjas niet alleen heerlijk is om mee te knuffelen, maar ook lekker zacht en warm is voor de baby zelf. Een ultieme win-win situatie dus!

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriën