Deze summer essentials moet je hebben

Hoewel de donkere wintermaanden pas net achter ons zijn is het niet verkeerd om alvast aan de zomer te denken. Waarschijnlijk hoef ik je daar niet eens aan te herinneren, voor veel mensen zijn de lente en zomer sowieso al de seizoenen waar zij maar al te graag aan denken. Vorig jaar telde de zomer niet helemaal mee. We zaten vooral binnen en op afstand van onze vrienden en familieleden. Daarom hopen we dat dit jaar weer helemaal goed te maken. Een terrasje hier en daar, een fijne stranddag langs de Nederlandse kust of misschien zelfs een klein tripje naar een ander land. Je kunt niet te vroeg beginnen om hiervoor je summer essentials alvast bij elkaar te sparen. Hier lees je meer over twee items die zeker niet op jouw lijstje mogen ontbreken.

 

Een hippe zonnebril

Een leuke zonnebril beschermd je ogen niet alleen tegen de UV-straling van de zon, maar maakt jouw look ook nog eens helemaal af. Een echte win-win dus! Ga je dit jaar voor een ronde zonnebril of kies je bijvoorbeeld voor een cat-eye model? Houdt bij het kiezen van een zonnebril rekening met je gezichtsvorm. Heb je een ovale of vierkante gezichtsvorm, dan zal een ronde zonnebril jou super goed staan. Bij een ronde gezichtsvorm komt juist weer een rechthoekige of vierkante zonnebril met rechte lijnen goed tot zijn recht. Naast de vorm van de zonnebril kun je daarnaast ook nog kiezen uit verschillende glazen, kleuren en merken. Tot slot wil je natuurlijk ook het liefst een zonnebril op sterkte wanneer je normaal gesproken een bril draagt. Kom je er nu niet helemaal uit bij het kiezen van een zonnebril? Laat je dan eens adviseren door een medewerker of pas de zonnebril in een virtuele paskamer, zo weet je meteen hoe de bril in kwestie je zal staan en wordt jouw zoektocht een stuk eenvoudiger gemaakt. Je hebt tegenwoordig ook onwijs leuke brillen voor kinderen. Zo kun je de kinderzonnebril matchen met jouw nieuwe eyecatcher.

 

Trendy shorts

Korte broeken kan een mens eigenlijk nooit teveel hebben. Toch kan het vinden van goede korte broeken nog wel eens een uitdaging zijn. Jarenlang kwam ik alleen maar shorts tegen die veel te wijd waren bij de taille, waar mijn benen niet in pasten of die bij het lopen omhoog kropen. Ik liep daardoor altijd in twee korte broeken die wel goedzaten, maar ik was toe aan variatie. Daarom heb ik in een creatieve bui mijn versleten spijkerbroeken omgetoverd tot hippe shorts. Niet alleen leuk om te doen, maar het bespaart je ook nog eens geld. Alles wat je nodig hebt is een stofschaar. De randjes kun je omvouwen of versieren met bijvoorbeeld wat kant.

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriën