Koop een goede dames zonnebril en doe jezelf een plezier

Een goede zonnebril mag niet ontbreken in je zomercollectie. Dat is gewoon een feit. Dat is niet alleen omdat je er met de juiste dames zonnebril enorm stylish uitziet, het gaat er ook nog eens om dat je een extra bescherming hebt als je een goede dames zonnebril draagt. Je ogen zijn natuurlijk erg gevoelig voor licht en als je altijd maar met je ogen half dicht loopt , dan mis je niet alleen van alles, je zorgt er ook nog eens voor dat je rimpels krijgt. Zo'n diepe rimpel boven je neus ontstaat voor je er goed en wel erg in hebt. Wanneer je niet knijpt met je ogen, voorkom je dat deze rimpel verschijnt of nog zichtbaarder wordt.

Wat voor dames zonnebril kies jij?

Ga je voor een zonnebril rond of juist voor een cateye-model? Ben je van de kekke kleuren in je montuur of hou je het liever zo neutraal mogelijk? Er zijn zo ontzettend veel opties, dat een keuze maken heel moelijk kan zijn. Natuurlijk wil je een dames zonnebril passen voor je 'm aanschaft, en dat is nu juist zo bijzonder aan Charlie Temple. Je kunt iedere bril virtueel passen. Je zet 'm virtueel op je neus en kunt dan goed zien hoe de dames zonnebril je staat.

Begin al jong met een zonnebril

Je kindje zal het al snel geen probleem meer vinden om een zonnebril te dragen, als je er maar vroeg genoeg mee begint. Door je kindje al vroeg een zonnebril op te zetten, voorkom je veel hoofdpijn- en andere klachten. Bij zo'n kleintje hoef je je om rimpels nog geen zorgen te maken. We weten allemaal wat een drama het kan zijn om met een peuter of een kleuter een winkel in te moeten. Bij Charlie Temple kan ook jouw uk virtueel een zonnebril passen. Dat maakt het leven een stuk gemakkelijker.

Zonnebrillen op sterkte of juist niet?

Zelf kies ik altijd weer voor een zonnebril zonder sterkte. Ik heb wel lenzen, maar door een zonnebril zonder sterkte te kiezen hoef ik deze niet uit te doen voor ik mijn zonnebril op zet. Draag je een bril? Dan is een zonnebril op sterkte wel een erg goed plan. Bewaar de bril als je 'm af doet in het doosje van de zonnebril en je bent deze ook direct nooit meer kwijt. Ook een zonnebril op sterkte bestel je gemakkelijk en snel online. Het passen doe je, net als bij de reguliere zonnebrillen, gewoon in de virtuele paskamer.

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriƫn