Cadeautjes voor je partner

Laten we nou eerlijk zijn, cadeautjes geven en/of krijgen wordt eigenlijk nooit echt saai. En daarom moet je ook zeker er niet mee stoppen. Want als je weet dat je iemand anders er blij maakt of als jij er blij van wordt, waarom zou je het dan niet meer doen? En zeker in de december maand kan het allemaal niet meer stuk met de cadeautjes. We hebben natuurlijk net al sinterklaas achter de rug. En dan moeten de kerstdagen en oud en nieuw nog komen! Genoeg reden om je partner dus te verassen met leuke cadeautjes. Ben je even inspiratie loos? Lees dan snel verder voor de beste tips!

Romantiek

Romantiek is en mag eigenlijk nooit verdwijnen in je relatie. Het ene moment zal er natuurlijk meer romantiek in de lucht hangen dan de andere keer maar feit blijft dat het echt niet weg mag gaan. Als de romantiek compleet verdwijnt dan kan dit wel eens het einde van de relatie voor jullie betekenen, en dat wil natuurlijk niemand! Daarom is deze periode perfect om de romantiek terug te brengen in jullie relatie! Wat dacht je van een heerlijk diner voor 2? Helaas kan dit nu niet in een chic restaurant maar het is dan eigenlijk nog romantischer om het zelf klaar te maken voor je partner. Zorg dat het een verassing blijft en dek de tafel mooi aan met een tafelkleed, servetten en kaarsjes. Maak er echt werk van en zorg voor meerdere gangen, dit zal gegarandeerd in de smaak vallen!

Cadeautjes voor samen

Het is natuurlijk ook erg leuk als je een cadeautje geeft dat je er zelf ook gelijk wat aan hebt en blij van wordt! En voor een romantisch koppel zijn daar wel een paar dingen voor te bedenken. Wat dacht je van een weekendje weg samen? Dit kan natuurlijk gewoon in Nederland zijn maar kan je kan er ook gelijk een buitenlands stedentripje van maken. Zo kunnen jullie weer een bestemming van je bucketlist afstrepen! Geef je toch liever iets tastbaars? Dan zijn er rondom de kerstperiode ook hele leuke advent kalenders voor koppels. Zo heeft Easytoys bijvoorbeeld een adventskalender met allerlei leuke seks speeltjes, glijmiddel en andere dingen om samen mee te experimenteren. Zorg er dan wel voor dat je deze natuurlijk op 1 december of voor december geeft zodat jullie er elke dag samen van kunnen genieten. Van handboeien tot durex glijmiddel, je kan het zo gek niet bedenken of het zit in de adventskalender!

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriƫn