Beton Cire voor een industriële woonstijl

Wil jij dolgraag een industriële woonstijl? Dan kun je kijken voor het materiaal beton Ciré. Beton Ciré wordt namelijk vaak toegepast in industriële woonstijlen. Als je beton Ciré wilt aanschaffen, dan is het wel belangrijk om te kijken wat voor materiaal het is, en wat het jou ongeveer gaat kosten. Zo ben je voorbereid op de kosten die gaan komen, en kom je niet voor verrassingen te staan! Wil jij meer weten over beton Ciré? Lees dan vooral even verder!

Voordelen van Beton Ciré

Beton Ciré heeft veel voordelen. Dit materiaal is namelijk erg sterk en is onderhoudsvrij. Dit betekent dat je het beton Ciré niet hoeft te onderhouden. Ook past beton Ciré goed bij meerdere woonstijlen, maar springt er vooral uit in een industriële woonstijl. Je hebt twee soorten beton Cire. Je hebt namelijk de original, maar ook de easyline. De original is een stuk goedkoper. Hier zitten ook voor- en nadelen aan. Zo is de original minder snel in het drogen. Wel heeft de original 50 kleuren waaruit je kunt kiezen. Zo weet je zeker dat er een leuk kleurtje voor jou tussen zit! De easyline is sneller in het drogen en is daarom al binnen twee dagen klaar. Het enige nadeel is dat de easyline duurder is. Je betaalt namelijk € 9 per vierkante meter.

Ik wil de vloer renoveren

Wil jij de vloer renoveren? Dan heb je de mogelijkheid om te kijken voor beton Ciré. Ben jij al uit welk beton Ciré jij wilt gebruiken? Dan is het handig om te kijken naar de beton Cire vloer prijs. Hierdoor weet je ongeveer wat het jou gaat kosten, waardoor je sneller kunt genieten van een geschikte vloer. Als je eenmaal de kosten hebt berekend, dan kun je zelf kijken of je een beton Ciré vloer wilt aanschaffen. Wil je dit graag doen? Kijk dan hoe je de vloer aanlegt. Dit is namelijk geen makkelijke taak. Heb jij geen ervaring in het leggen van en beton Ciré vloer? Laat het dan doen door een professioneel. 

Laag per laag

Beton Ciré leg je niet gemakkelijk aan. Je dient namelijk eerst de vloer schoon te maken. Hierna moet je het beton Ciré laag per laag aanbrengen. Als de eerste laag schoon is, is het belangrijk om de laag schoon te maken. Je kunt de laag gemakkelijk schoonmaken met een doekje. Hierna leg je de volgende lagen. Als laatste leg je de topping over het beton Ciré.

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriën