Bedrukkingen van hoge kwaliteit

Een bierglas met jouw logo erop of een koffiekopje waar jouw logo op prijkt. Het klinkt leuk, en dat is het ook! Maar hoelang blijven deze bedrukkingen leuk? Geen zorgen! De gebruikte glazen en het servieswerk zijn van hoge kwaliteit. En ook de bedrukking zelf wordt gerealiseerd met de beste materialen. Zo kun jij langdurig van jouw bedrukte servies en/of glaswerk genieten!

Bierglazen met jouw logo erop

Het drinken van een biertje staat doorgaans gelijk aan ontspanning. Van het vieren van een bijzonder moment tot het inluiden van de vakantie. Een biertje wordt geassocieerd met een positief gevoel. En hoe fijn zou het zijn als jij dit positieve gevoel nog verder kon verhogen? Jij kunt als ondernemer zijnde dat ene biertje nog lekkerder laten smaken. Het glaswerk waaruit je drinkt bepaalt in belangrijke mate de smaakbeleving die je ervaart. Drink je een drankje uit een versleten glas of uit een vies glas? Dan zal het drankje minder lekker smaken. Serveer je jouw biertje in een stijlvol glas met een professionele uitstraling? Dan zal het biertje automatisch lekkerder smaken. Investeer als ondernemer zijnde dus in bedrukte bierglazen. Gegarandeerd dat je hiermee de smaakbeleving verhoogt!

Servies laten bedrukken met jouw logo

Ben jij een ondernemer met een mooi kantoor? En wil je de professionele uitstraling van jouw bedrijf in alle details doortrekken? Investeer dan ook in bedrukte kop en schotels. Je zult bij de eerst volgende zakelijke meeting een extra professionele indruk maken op jouw zakenrelaties. Bedrukt servies zie je immers eigenlijk alleen terugkomen bij écht professionele bedrijven. De bedrukking zelf ziet er mooi en professioneel uit. Maar dat geldt ook voor de kop en schotels. Het servies is gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor heeft het een exclusieve uitstraling. Bovendien gaat het servies door de goede kwaliteit lang mee. En door het serviesaanbod kun je altijd servies vinden dat aansluit op de huisstijl van jouw onderneming.

Waarom servies of glaswerk laten bedrukken?

Bedrukt servies en bedrukt glaswerk zijn een vorm van marketing. Plaatst er bijvoorbeeld iemand een foto met jouw bedrukte bierglas op sociale media? Dan wordt jouw onderneming automatisch gepromoot. Uiteraard promoten de glazen en het servies zichzelf ook continu. Ze laten de gasten namelijk zien hoe professioneel jouw onderneming is. Ze laten zien dat er binnen de onderneming aandacht is voor details. Bovendien laten ze zien dat jij als ondernemer kiest voor echte kwaliteit. Het laten bedrukken van glaswerk en/of servies is dus echt heel waardevol voor jou als ondernemer zijnde. Welke glazen en/of welk servieswerk wil jij van jouw logo laten voorzien?

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriën