Groeii ambulante hulp is er voor iedereen!

De afgelopen twee jaren, de complete corona-ellende, heeft er bij heel veel mensen flink ingehakt. Niet alleen is alles ineens anders dan anders, maar ook de mogelijkheid om af en toe "iets leuks" te gaan doen is vaak afwezig. Dit komt natuurlijk door de maatregelen die werden opgelegd door het RIVM en de Overheid. Eigenlijk weten we wel dat deze maatregelen er zijn en waren voor onze eigen veiligheid, maar dat wil niet zeggen dat sommige gezinnen niet compleet ontspoord zijn in de afgelopen twee jaar. Stel je eens voor: twee ouders, thuis aan het werk, twee pubers en een kleuter thuisonderwijs. Voor je het weet zijn de onderlinge verhoudingen ernstig verstoord. Hier kan zo'n gezin wel wat hulp bij gebruiken. Denk dan bijvoorbeeld aan de ambulante hulp van Groeii.

Ambulante hulp kan helpen bij opvoedingsvraagstukken

Soms kom je er gewoon even niet meer uit. Loopt ieder gesprek dat je met je partner of je kinderen voert uit op ruzie. Wanneer je dan ook nog met z'n allen in quarantaine moet vanwege COVID lijkt het einde wel zoek. Gelukkig kun je hiervoor ambulante hulp inschakelen. Ambulante hulp komt bij je thuis of, in geval van quarantaine, via een online meeting. Je kunt ambulante hulp inschakelen voor je complete gezin of alleen voor jezelf.

Ook hulp in andere gevallen

Ben je onlangs alleen komen te staan en was je partner altijd degene die de financiën afhandelde? Dan kan het zomaar zijn dat jij door de bomen het bos niet meer ziet. Ambulante hulp inschakelen is dan een goed idee. De hulp kan bestaan uit het uitsplitsen van je betalingen en het in kaart brengen van je inkomsten en uitgaven waardoor je weer wat overzicht hebt. Het kan ook zijn dat je meer hulp nodig hebt, bijvoorbeeld voor het aanvragen van betalingsregelingen. De ambulante hulp kan je dan verwijzen naar de juiste persoon.

En wat denk je van eenzaamheid?

Eenzaamheid is in de laatste twee jaar een groot probleem geworden in Nederland. Niet alleen ouderen vereenzamen, maar ook onder de jeugd neemt de eenzaamheid hand over hand toe. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor de prestaties op school of werk. Door hulp te vragen bij Groeii kan er, samen met jou, gezocht worden naar een passende oplossing. Je hoeft niet eindeloos te wachten op een intakegesprek, de wachttijd bij Groeii bedraagt 0 dagen! Zo kun je al snel de ambulante hulp vinden die bij jou past. En dat is fijn om te weten!

Deel dit artikel

Recent

Populaire Categoriën